Qui som?

Guzmán Arts Escèniques és un projecte nascut de les inquietuds artístiques de dos germanes: Beatriz i Mar Guzmán.

Mar i Beatriz són dos joves benicarlandes que es van iniciar des de ben petites al món de la dansa. Les germanes van rebent classes de diferents disciplines arreu de la comarca. Gràcies al suport de membres familiars que ja es dedicaven en el sector, Carme Albiol, van tenir oportunitat de viatjar de tant en tant per ciutats properes (València, Barcelona) per rebre masterclass de grans coreògrafs des dels 12 anys.

A l’acabar els seus estudis de batxillerat, i a l’edat de 17 anys, marxen a Barcelona on comencen uns estudis que les introdueixen al teatre i al cant.

A l’any 2012 inicien els seus estudis professionals de dansa, cant i teatre a l’escola Coco Comin de Barcelona.

A l’estiu 2015, el musical de “Hairspray” representat a l’Auditorium de Palma de Mayorca integra a les germanes com a actrius principals.

Des del 2016 fins 2017, Beatriz forma part de l’orquestra Platea com a cantant i ballarina.

El finalitzament dels estudis impulsen a la família Guzmán a portar a Benicarló un centre per a gent de totes les edats amb curiositat per les arts escèniques. La intenció és aportar culturalment al seu poble i importar influències noves, com el claqué, a Benicarló.

Segueix-nos a la teua red social preferida: facebook, google+ o instagram!

Me gusta

La nostra filosofia esdevé una manera pròpia de treballar. Les germanes Guzmán coincideixen en la disciplina com a ferramenta per a evolucionar.

La constància, la dedicació, l’actitud, la puntualitat, l’exigència individual, la voluntat de superació i la paciència són el camí que et porta sempre a complir unes expectatives realistes.

Així, la nostra filosofia es resumeix en una fórmula:

(c+h) · a = e

(Coneixements + Habilitats) x Actitud = Èxit

Beatriz Guzmán Albiol

Beatriz Guzmán Albiol

Flamenco | Sevillanes | Jazz | Iniciació | Claqué

Mar Guzmán Albiol

Mar Guzmán Albiol

Claqué | HipHop | Jazz | Modern

Projectes

Guzmán Arts Escèniques no s’oblida de la importància de les “tables”. Un artista amb “tables” és una artista amb experiència dalt l’escenari, que sap com captar l’atenció del públic i com resoldre els infortunis del directe. Per això, el centre oferirà diverses mostres al llarg del curs perquè els alumnes desenvolupen allò que aprenen davant d’un públic.

També tenim en compte la riquesa artística que dóna rebre classes de professors d’altres regions amb altra visió de l’art en qüestió. D’aquesta manera, s’oferiran workshops amb professors de fora del centre per donar l’oportunitat de conéixer altres estils i noves formes de treballar.

I com no, per celebrar el fi de curs i per fer una anàlisi dels objectius de tot un any, organitzarem un festival de fi de curs on s’uniran les 3 disciplines per formar un espectacle dedicat a totes les persones que, amb el seu suport, ens animen a aprendre i a gaudir del fantàstic món del show.

  • Projectes per a adults 80%
  • Taller de comèdia musical 20%
  • Festival fi de curs 2018 100%
  • Festival fi de curs 2019 4%